RESTAURANT MEDITERRANE

RESTAURANT MEDITERRANE De lekkerste van de achterhoek!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen
26 jul 2021 om 15:49 Het eten was goed alle rauwkost was vers !! Aardappeltjes heerlijk krokant
3 jul 2021 om 20:36 Slechter dan dit heb ik het nog nooit gehad! Wij bestellen nooit meer hier.
1 jul 2021 om 20:30 Het eten was er redelijk snel maar wel koud Ook waren ze een gedeelte vergeten
27 jun 2021 om 8:27 Pizza’s waren lekker en warm. Bezorgtijd was ruim 2 uur.
26 jun 2021 om 21:06 Helaas kan je maar 90 minuten selecteren bij een beoordeling betreffende bezorgtijd. De werkelijke bezorgtijd was ruim 2 uur. Men was toen zelfs nog een pizza vergeten die nog een uur later kwam.
26 jun 2021 om 19:58 17:10u besteld en het eten uiteindelijk 19:30u bezorgd. Heel slecht!! Toen we na anderhalf uur belden zeiden ze dat ze nog moesten beginnen... Eerste en tevens laatste keer! Eten was oké.
22 mei 2021 om 8:25 Top
11 mei 2021 om 9:50 Eten werd pas na 1,5 uur bezorgd. Onvriendelijk personeel aan de telefoon. Pizza’s waren prima.
9 mei 2021 om 20:39 Prima eten, correcte bezorging, verzorgd
5 mei 2021 om 20:56 Lekker gegeten. Mooi op tijd bezorgd, lekker warm.
14 apr 2021 om 22:10 Besteld rib-eye en kogelbiefstuk. Rib-eye was goed, maar biefstuk was te doorbakken (gevraagd was medium). Verder waren de bijgerechten prima. Al met al best lekker gegeten.
7 apr 2021 om 10:38 Super service ondanks het slechte weer. We stonden op de camping en hebben op bezorgtijd besteld. Dit is helemaal goed gegaan en het heeft erg gesmaakt allemaal. Bedankt!