RESTAURANT MEDITERRANE

RESTAURANT MEDITERRANE De lekkerste van de achterhoek!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 172 beoordelingen
23 jan 2022 om 20:57 Was goed warm en smaakte erg lekker
16 jan 2022 om 20:35 Heerlijk warm enop tijd.
16 jan 2022 om 15:33 Op een zaterdagavond in Wichmond precies op tijd bezorgd = heel knap! Het eten was heerlijk, goed verpakt en daardoor nog heel heet. Zeer zeker een aanrader!!!
6 jan 2022 om 13:56 Prima en lekker gegeten. Netjes verpakt, top!
2 jan 2022 om 21:40 We waren ingelicht over uur tijd voor bezorgd zou worden, dus dat was geen probleem voor ons
4 dec 2021 om 22:38 Lekker snel gedaan echt top!!! Waren jullie beetje aan het trollen maar het eten was lekker
26 jul 2021 om 15:49 Het eten was goed alle rauwkost was vers !! Aardappeltjes heerlijk krokant
3 jul 2021 om 20:36 Slechter dan dit heb ik het nog nooit gehad! Wij bestellen nooit meer hier.
1 jul 2021 om 20:30 Het eten was er redelijk snel maar wel koud Ook waren ze een gedeelte vergeten
27 jun 2021 om 8:27 Pizza’s waren lekker en warm. Bezorgtijd was ruim 2 uur.
26 jun 2021 om 21:06 Helaas kan je maar 90 minuten selecteren bij een beoordeling betreffende bezorgtijd. De werkelijke bezorgtijd was ruim 2 uur. Men was toen zelfs nog een pizza vergeten die nog een uur later kwam.
26 jun 2021 om 19:58 17:10u besteld en het eten uiteindelijk 19:30u bezorgd. Heel slecht!! Toen we na anderhalf uur belden zeiden ze dat ze nog moesten beginnen... Eerste en tevens laatste keer! Eten was oké.